Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Joanna Houben, landbouwster, geboren te Stramproy op 27 november 1817, overleden te Grathem op 21 juli 1899, dochter van Jan Houben en Jacomina Lenaers.


Zij is getrouwd te Stramproy op 31 maart 1864 met
Gerardus Cleutjens, landbouwer, geboren te Hunsel op 16 februari 1822, overleden aldaar op 24 februari 1895, zoon van Petrus Cleutjens en Catharina Geelen.
(Hij is eerder getrouwd te Grathem op 14 april 1855 met Joanna Oijen, dienstmeid en landbouwster, geboren te Horn op 2 juli 1821, wonende te Grathem, overleden aldaar op 22 november 1862, dochter van Henricus Oijen en Helena Meewissen. (Zij is eerder getrouwd te Grathem op 15 juli 1848 met Jean Verlinden, landbouwer, geboren te Grathem op 26 oktober 1803, wonende aldaar, overleden aldaar op 21 januari 1854, zoon van Martinus Verlinden en Maria Gertrudis Claessen.))
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina