Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Lambert Grispen, landbouwer, molenaar en burgemeester, geboren te Ittervoort op 15 maart 1814, overleden aldaar op 14 november 1884, zoon van Jan Mathijs Grispen en Anna Maria Keijaerts.


Hij is getrouwd te Stevensweert op 1 juli 1840 met
Maria Anna Clara van de Laar, geboren te Ohé en Laak op 14 augustus 1810, overleden te Ittervoort op 8 november 1879, dochter van Philippus van de Laer en Johanna Catharina Gielen.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Joanna Maria Catharina, geboren te Ittervoort op 6 juli 1841, overleden te Maasbracht op 4 oktober 1902.
  • 5 : Jean Philippe Matheus, geboren te Ittervoort op 12 april 1851, overleden te Dieteren op 11 februari 1915.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina