Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Anna Maria Hubertina Meeuwissen, geboren te Grathem op 11 april 1904, overleden op 27 februari 1971, begraven te Ittervoort, dochter van Joseph Hubert Meeuwissen en Angelina Hubertina Staekenborg.


Zij is getrouwd te Ittervoort op 7 mei 1932 met
Karel Theodoor Hubert Vries, landbouwer, geboren te Ittervoort op 4 november 1905, overleden te Roermond (Z) op 15 september 1980, begraven te Ittervoort, zoon van Christiaan Vries en Joanna Catharina Dreessen.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Hubertus Jacobus, geboren te Ittervoort op 11 juni 1937, overleden in het jaar 2006, begraven te Ittervoort.
  • 2 : Margarieth Marie Catharina, geboren te Hunsel rond 1944, overleden aldaar op 11 november 1946.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina