Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Ida Catharina Meeuwissen, geboren te Ittervoort op 25 april 1895, overleden te Roermond (Z) op 17 september 1963, dochter van Joseph Hubert Meeuwissen en Angelina Hubertina Staekenborg.


Zij is getrouwd te Ittervoort op 16 januari 1925 met
Hendrikus Hubertus Vries, landbouwer, geboren te Ittervoort op 12 oktober 1892, overleden te Roermond op 4 juli 1951, zoon van Jan Hubertus Vries en Mechtildis Hubertina Hamers.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Joseph Hubertus, geboren te Ittervoort-Santfort op 16 april 1926, overleden te Eindhoven (Z) op 21 september 1992, begraven te Ittervoort.
    Hij was gehuwd met Trui Grispen, geboren op 30 juni 1926, overleden op 6 augustus 2008, begraven te Ittervoort.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina