Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Petronella Aers, winkelierster en kleerblekersdienstbode, geboren te Weert op 22 februari 1804, wonende te Grathem, overleden aldaar op 21 maart 1883, dochter van Gerardus Hendrik Aerts en Catharina Scheepers.


Zij is getrouwd te Heemstede op 29 april 1835 (1) met
Hendrik Hendrikx, kleerblekersknecht, geboren te Grathem, gedoopt op 13 januari 1787, overleden te Grathem op 2 juni 1847, zoon van Albertus Henderickx en Helena Stevens.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Doodgeboren zoon, geboren te Grathem op 17 april 1836.

Zij is getrouwd te Grathem op 30 maart 1848 (2) met
Pieter Gerard Hermans, schoenmaker, geboren te Grathem op 17 december 1822, wonende aldaar, overleden aldaar op 11 januari 1898, zoon van Mathijs Hermans en Maria Catharina Leters.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina