Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Henrij Veeken, linnenwever, geboren te Grathem op 13 oktober 1806, overleden aldaar op 21 november 1851, zoon van Gerard Veekens en Catharine Elisabeth Verbruggen.


Hij is getrouwd te Grathem op 21 december 1843 met
Anna Catharina Vossen, geboren te Wessem op 13 februari 1811, wonende te Grathem, overleden aldaar op 29 november 1884, dochter van Pieter Vossen en Joanna Gubbels.
(Zij is later getrouwd te Grathem op 16 september 1852 met Everard Evers, linnenwever, geboren te Heythuysen op 11 maart 1827, wonende te Grathem, overleden aldaar op 3 juni 1866, zoon van Everard Evers en Jeanne Schroen.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina