Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Joannes Hubertus Huijskens, dienstknecht en landbouwer, geboren te Grathem op 26 maart 1853, zoon van Jean Henri Huijskens en Anna Maria Bongers.


Hij is getrouwd te Heel en Panheel op 18 april 1879 met
Joanna Catharina Knoops, landbouwster, geboren te Heel en Panheel op 11 september 1857, dochter van Antoon Knoops en Catharina Walraven.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Antoon, arbeider, geboren te Heel en Panheel rond 1880.
    Hij is getrouwd te Heel en Panheel op 22 mei 1914 met Anna Maria Rutjens, geboren te Heel en Panheel rond 1886, dochter van Theodorus Hubertus Rutjens en Gertrudis Hubertina Linssen.
  • 2 : Gertrudis Hubertina, geboren te Heel en Panheel rond 1884.
    Zij is getrouwd te Heel en Panheel op 19 juli 1921 met Petrus Joannes Hubertus Coumans, coiffeur, geboren te Roermond rond 1893, zoon van Michiel Hubert Coumans en Maria Catharina Lafleur.
  • 3 : Anna Catharina, geboren te Heel en Panheel rond 1896.
    Zij is getrouwd te Heel en Panheel op 23 juli 1915 met Willem Jozef Vossen, dienstknecht, geboren te Beegden rond 1892, zoon van Peter Frans Vossen en Judith Francisca Schreurs.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina