Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Pieter Frederik Edmond van Wintershoven, advocaat en lid 2de kamer Staten Generaal, geboren te Maastricht op 21 februari 1822, zoon van Frederik Jan van Wintershoven en Anna Josephina Wilhelmina Janssens.


Hij was gehuwd (1) met
Rosa Anna Hubertina Tielens.

Hij is getrouwd te Grathem op 25 oktober 1860 (2) met
Philomena Charlotta L D de Bounam de Rijckholt, rentenierster, geboren te Grathem op 11 oktober 1841, dochter van Adolpho Francois Antoine Jos de Bonam de Rijckholt en Mechtildis Anna Fr Jos Ant van Voorst tot Voorst.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina