Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Anna Catharina Hubertina Coenen, geboren te Heel en Panheel op 26 maart 1871, wonende aldaar, overleden op 11 december 1955, dochter van Godefriedus Hubertus Koenen en Anna Maria Tulkens.


Zij is getrouwd te Heel en Panheel op 21 januari 1898 met
Hendrik Leonard Hubert Scheijvens, dagloner, geboren te Thorn op 19 november 1867, wonende te Heel en Panheel, overleden aldaar op 18 september 1953, zoon van Andries Scheijvens en Anna Hubertina Nuchelmans.

Uit dit huwelijk:Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina