Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Mathijs Hubertus Brunenberg, landbouwer, geboren te Hunsel op 17 oktober 1844, overleden te Ittervoort op 7 februari 1878, zoon van Leonard Brunnenberg en Marie Elisabeth Steuten.


Hij is getrouwd te Ittervoort op 28 april 1873 met
Anna Maria Reijnen, landbouwster, geboren te Ittervoort op 18 april 1847, overleden aldaar op 7 februari 1930, dochter van Peter Jan Hendrik Hubertus Reijnen en Marie Gertrude Opgenhaffen.
(Zij is later getrouwd te Ittervoort op 6 juni 1879 met Joannes Lamerigts, landbouwer, geboren te Thorn op 25 mei 1844, overleden te Ittervoort op 27 november 1886, zoon van Frans Lambert Lamerichs en Elisabeth Schaeken.)

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Leonardus Hubertus, geboren te Ittervoort op 21 september 1875, overleden te Hunsel op 7 november 1957.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina