Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Anna Maria Brunenberg, dienstmeid, geboren te Hunsel-Ell op 1 maart 1841, overleden te Nederweert op 26 april 1924, dochter van Leonard Brunnenberg en Marie Elisabeth Steuten.


Zij is getrouwd te Grathem op 8 april 1872 met
Mathijs Moonen, dagloner, geboren te Grathem op 19 december 1841, overleden te Nederweert op 6 maart 1912, zoon van Wilhelmus Moonen en Gertrude Kuppens.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Maria Geertrudis, geboren te Nederweert op 30 oktober 1876, overleden aldaar op 30 juni 1925.
    Zij is getrouwd te Nederweert op 8 mei 1908 met Peter Johannes Venner, landbouwer, geboren te Baexem op 6 november 1875, overleden te Swartbroek op 9 februari 1960, zoon van Pieter Mathijs Venner en Petronella Heijmans.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina