Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Maria Magdalena Coenen, landbouwster, geboren te Neeritter op 1 mei 1841, overleden aldaar op 27 november 1887, dochter van Jean Coenen en Anna Catharina Storms.


Zij is getrouwd te Neeritter op 27 april 1867 met
Lambertus van Ratingen, landbouwer, geboren te Neeritter op 2 december 1834, overleden aldaar op 17 november 1894, zoon van Jacques van Ratingen en Maria Elisabeth Flipkens.

Uit dit huwelijk:
  • 2 : Joannes, geboren te Molenbeersel (B) rond 1870, overleden te Neeritter op 12 april 1871.
  • 8 : Doodgeboren zoon, geboren te Neeritter op 25 maart 1878.
  • 11 : Andreas Hubertus, geboren te Neeritter op 1 april 1885, overleden aldaar op 19 maart 1886.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina