Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Gerardus Joannes Hubertus Verlinden, dienstknecht, geboren te Grathem op 26 augustus 1854, overleden te Maasbracht op 8 oktober 1919, zoon van Henrij Verlinden en Joanna Christina Kuijpers.


Hij is getrouwd te Maasbracht op 27 april 1889 met
Christina Elisabeth Stoffers, geboren te Maasbracht op 7 juli 1861, overleden te Grathem op 9 juli 1939, dochter van Gerardus Stoffers en Joanna Maria Brouwers.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Gerardus Hubertus, geboren te Maasbracht op 26 december 1892, overleden te Heythuysen op 8 juni 1969, begraven te Heibloem.
    Hij is getrouwd te Nederweert op 3 april 1931 met Anna Geertrudis van Riet, geboren te Nederweert op 30 mei 1895, overleden te Roermond (Z) op 2 september 1975, begraven te Heibloem, dochter van Peter Joannes van Riet en Joanna Helena van de Goor.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina