Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Wilhelmus Moonen, geboren te Stramproy rond 1797, overleden te Grathem op 23 januari 1843, zoon van Dionisius Moonen en Helena Vossen.


Hij is getrouwd te Nederweert op 29 april 1836 met
Gertrude Kuppens, dienstmeid, geboren te Nederweert op 18 september 1799, overleden aldaar op 5 december 1853, dochter van Matthijs Cuppens en Helena Peters.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Maria Helena, geboren te Grathem op 5 juni 1837, overleden aldaar op 17 juni 1837.
  • 2 : Mathijs, geboren te Grathem op 19 augustus 1838, overleden te Kelpen-Grathem op 13 november 1838.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina