Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Antonius Steijvers, landbouwer, geboren te Ittervoort op 18 juni 1840, overleden aldaar op 8 april 1893, zoon van Chretien Steijvers en Maria Cecilia Ruijten.


Hij is getrouwd te Thorn op 10 januari 1887 met
Helena Colen, dienstmaagd, geboren te Neeritter op 11 juli 1842, dochter van Antonius Colen en Maria Beckers.
(Zij is later getrouwd te Ittervoort op 5 februari 1894 met Godefridus Alofs, dagloner, geboren te Heythuysen op 12 november 1846, zoon van Guillaume Alofs en Anne Marie Christine Linssen.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina