Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Maria Gertrud Maessen, dienstmeid, geboren te Wessem op 22 januari 1842, overleden aldaar op 24 juni 1928, dochter van Laurens Maessen en Maria Anna Keijerts.


Zij is getrouwd te Grathem op 17 april 1879 met
Joannes Hubertus Hilkens, landbouwer, geboren te Wessem op 28 augustus 1844, overleden aldaar op 9 september 1917, zoon van Theodorus Hilkens en Anna Catharina Horio.

Uit dit huwelijk:
  • 2 : Anna Catharina Hubertina, geboren te Wessem op 23 november 1884, overleden te Swalmen op 24 oktober 1946.
    Zij is getrouwd te Krefeld (D) op 23 september 1910 met Peter Hubert Linssen, geboren te Grathem op 5 februari 1885, overleden te Venray op 25 januari 1972, zoon van Leonardus Linssen en Maria Gertrudis Meuwissen.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina