Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Willem Coleta Roosen, havenarbeider, geboren te Grathem op 6 maart 1896, overleden op 18 september 1977, begraven te Weert (St.Martinus), zoon van Wilhelmus Hubertus Roosen en Maria Helena Hendrikx.


Hij is getrouwd te Weert op 7 mei 1919 met
Anna Maria Gertrudis Emans, naaister, geboren te Weert op 5 juni 1894, overleden op 10 maart 1979, dochter van Simon Emans en Anna Maria Moris.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina