Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Hendrik Roosen, magazijnknecht, geboren te Grathem op 18 december 1886, overleden te Weert op 16 juni 1961, zoon van Wilhelmus Hubertus Roosen en Maria Helena Hendrikx.


Hij is getrouwd te Weert op 20 september 1923 met
Anna Margaretha Meulen, geboren te Weert op 23 december 1897, overleden aldaar op 19 april 1991, dochter van Godfried Meulen en Maria Catharina van Donschot.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina