Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Antonius Hubertus Gorris, hoofd der school, geboren te Grathem op 12 april 1861, overleden te Maastricht op 27 oktober 1931, zoon van Henri Joseph Gorris en Joanna Hubertina Brouns.


Hij is getrouwd te Schinveld op 12 april 1909 met
Leonie Hubertine Meesen, onderwijzeres, geboren te Maastricht op 27 december 1875, overleden te Sittard op 26 november 1935, dochter van Henricus Hubertus Meesen en Maria Antoinetta Elisabeth Teuwen.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina