Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Barbara Maria Wetemans, geboren te Grathem op 30 januari 1896, overleden op 6 november 1973, begraven te Leveroy, dochter van Wilhelmus Hubertus Wetemans en Anna Maria Gertrudis Smeets.


Zij is getrouwd te Nederweert op 17 april 1925 met
Henricus Theodorus Heijnen, geboren te Nederweert op 25 oktober 1895, overleden op 12 maart 1967, begraven te Leveroy, zoon van Peter Joannes Heijnen en Anna Helena Vossen.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina