Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Hendrina Noij, naaister, geboren te Ottersum op 1 mei 1817, wonende te Grathem, overleden aldaar op 1 juni 1854, dochter van Henricus Noij en Maria Diebels.


Zij is getrouwd te Grathem op 7 november 1845 met
Pieter Jan Coolen, kleermaker, geboren te Hunsel op 2 februari 1824, wonende te Grathem, overleden aldaar op 18 oktober 1873, zoon van Mathijs Koolen en Christina Heijkers.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Christina, geboren te Grathem op 9 januari 1846, overleden aldaar op 28 februari 1847.
  • 4 : Joannes Mathijs, geboren te Grathem op 3 juni 1852, overleden aldaar op 30 mei 1854.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina