Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Anna Maria Henrica Heijmans, geboren te Weert op 31 juli 1899, overleden aldaar op 6 juni 1956, dochter van Joannes Mathijs Hubertus Heijmans en Catharina Hubertina Geelen.


Zij is getrouwd te Stramproy op 12 mei 1926 met
Jacobus Gijsen, landbouwer, geboren te Weert op 29 oktober 1898, overleden te Stramproy op 25 juni 1967, zoon van Martinus Gijsen en Anna Gertrudis Lenaers.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Peter Jacobus Josephus, geboren te Hunsel-Ell op 5 december 1938, overleden te Hunsel op 7 december 1938.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina