Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Jacobus op de Drinck, dienstknecht en landbouwer, geboren te Nederweert op 3 april 1834, wonende te Grathem, overleden aldaar op 22 september 1891, zoon van Peter op de Drink en Joanna Maria Hendrikx.


Hij is getrouwd te Grathem op 9 mei 1862 met
Maria Agnes Henderikx, landbouwster, geboren te Grathem op 18 maart 1837, wonende aldaar, dochter van Lambertus Henderick en Wilhelmina Coolen.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Maria Wilhelmina Cornelia, geboren te Nederweert op 5 juni 1863.
  • 5 : Engelbert, geboren te Grathem op 10 april 1871.
  • 6 : Wilhelmus, geboren te Grathem op 21 december 1872, overleden aldaar op 30 januari 1873.
  • 8 : Martinus, geboren te Grathem op 29 april 1877.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina