Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Anna Maria Hendrikx, geboren te Grathem op 2 september 1895, overleden te Geleen op 25 februari 1966, dochter van Hendricus Hubertus Hendrikx en Gertruda Stultiens.


Zij is getrouwd te Weert op 11 april 1923 met
Nicolaas Hubert Schuman, landbouwer, geboren te Venlo op 22 juni 1898, overleden te Geleen op 1 juni 1970, zoon van Hubertus Schuman en Maria Katharina Schilberg.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Doodgeboren kind, geboren te Heythuysen op 28 januari 1924.
  • 2 : Hendrikus Johannes, korporaal, geboren te Heythuysen op 27 februari 1926, overleden te Tjomal Java (Ned.Indie) op 27 januari 1948.
  • 3 : Matheus Hubertus, geboren te Grathem rond 1928, overleden te Geleen op 24 mei 1943.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina