Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Anna Geertrudis Beijes, landbouwster, geboren te Nederweert op 23 november 1837, overleden te Grathem op 4 juli 1921, dochter van Jan Mathijs Beijes en Hendrina Mathia van Heugten.


Zij is getrouwd te Nederweert op 19 oktober 1860 met
Laurens Hubert Heijmans, landbouwer, geboren te Grathem op 1 februari 1832, overleden aldaar op 11 oktober 1912, zoon van Mathijs Heijmans en Maria Elisabeth Clephas.

Uit dit huwelijk:
  • 2 : Doodgeboren zoon, geboren te Grathem op 16 juli 1864.
  • 8 : Helena Petronella, geboren te Grathem op 23 oktober 1879, overleden aldaar op 31 maart 1906.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina