Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Maria Elisabeth Roosen, geboren te Grathem op 19 januari 1860, overleden te Baexem op 10 juli 1922, begraven aldaar, dochter van Joannes Roosen en Joanna Evers.


Zij is getrouwd te Grathem op 14 februari 1896 met
Hendrikus Hubertus Wetemans, landbouwer, geboren te Grathem op 31 oktober 1862, overleden te Baexem op 4 februari 1932, begraven aldaar, zoon van Joannes Wetemans en Maria Barbara Hendrikx.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Barbara, geboren in het jaar 1897, overleden in het jaar 1978, begraven te Baexem.
  • 2 : Jan, geboren in het jaar 1898, overleden in het jaar 1976, begraven te Baexem.
  • 3 : Leonardus Wilhelmus, geboren te Stramproy op 6 mei 1902, overleden te Weert op 28 maart 1988, begraven te Baexem.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina