Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Maria Gertrudis Vermeulen, dienstmeid, geboren te Hunsel op 11 april 1860, wonende te Wessem, overleden te Montfort op 30 juni 1939, dochter van Mathias Godefroid Vermeulen en Maria Helena Heijmans.


Zij is getrouwd te Montfort op 9 november 1891 met
Joannes Emanuel Verboeket, schoenmaker, geboren te Hunsel op 14 november 1847, wonende te Montfort, overleden aldaar op 20 januari 1931, zoon van Petrus Josephus Verboeket en Marie Gertrude Tulkens.

Uit dit huwelijk:Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina