Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Johannes Mathijs van den Eertwegh, landbouwer, geboren te Grathem op 16 februari 1900, overleden te Weert op 7 juli 1957, begraven te Ell, zoon van Joannes Mathijs van den Eertwegh en Gertrudis Hubertina van Roij.


Hij is getrouwd te Grathem op 21 februari 1930 met
Hubertina Christina Niessen, geboren te Grathem op 23 februari 1900, overleden te Stramproy op 14 oktober 1986, begraven te Ell, dochter van Jacobus Niessen en Anna Maria Hubertina Christis.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Doodgeboren dochter, geboren te Grathem op 24 december 1940.



Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina