Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Mathias Joannes Jacobus Verstappen, besteller bij de PTT, geboren te Grathem op 17 augustus 1906, overleden op 26 september 1996, begraven te Grathem, zoon van Maximilianus Verstappen en Maria Catharina Hubertina Evers.


Hij is getrouwd te Posterholt op 15 april 1940 met
Catharina Jeurissen, geboren op 20 november 1907, overleden op 1 augustus 1990, begraven te Grathem.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Josef Gerardus Mathias, geboren te Grathem rond 3 januari 1943, wonende aldaar, overleden te Roermond op 9 januari 1943.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina