Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Jacobus Johannes van Enckevort, landbouwer, geboren te Grathem op 4 september 1910, wonende te Meijel, zoon van Gerard van Enckevort en Maria Gertrudis Beurskens.


Hij is getrouwd te Meijel op 23 november 1936 met
Hendrina Hubertina Heldens, geboren te Meijel op 24 augustus 1909, overleden te Horn op 17 maart 1997, dochter van Joannes Franciscus Heldens en Elisabeth Hubertina Swillens.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina