Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Margaretha Bernardina Nijssen.


Zij was gehuwd met
Joannes Geurts.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Joannes Hubertus, landbouwer, geboren te Wessem rond 1856.
    Hij is getrouwd te Heel en Panheel op 2 november 1906 met Maria Wilhelmina Hubertina Bongaerts, geboren te Heel en Panheel rond 1864, dochter van Martinus Ambrosius Bongaerts en Joanna Maria Hubertina Brouns.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina