Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Anna Maria Catharina Gorris, landbouwster, geboren te Grathem op 10 augustus 1855, wonende aldaar, overleden aldaar op 4 juni 1916, dochter van Henri Joseph Gorris en Joanna Hubertina Brouns.


Zij is getrouwd te Grathem op 22 april 1887 met
Henricus Hubertus Verlinden, landbouwer, geboren te Grathem op 18 mei 1851, wonende aldaar, overleden aldaar op 19 mei 1927, zoon van Jean Verlinden en Joanna Oijen.

Uit dit huwelijk:Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina