Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Maria Getruijd Phlupsen, geboren te Hunsel op 12 maart 1829, overleden te Molenbeersel op 30 oktober 1913, dochter van Corneille Flupsen en Marie Catharine Houben.


Zij is getrouwd te Molenbeersel op 24 mei 1856 met
Leonardus Reijven, landbouwer, geboren te Tongerloo op 22 april 1821, overleden te Molenbeersel op 20 december 1885, zoon van Joannes Reijven en Anna Maria Eerlingen.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina