Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Jeanne Reemers, blekersdienstbode, geboren te Hunsel op 25 juli 1808, overleden te Losser op 10 augustus 1863, dochter van Louis Reemers en Anna Elisabeth Rademakers.


Zij is getrouwd te Heemstede op 1 april 1840 (1) met
Antonius Nijenhuis, blekersknecht, geboren te Losser op 17 februari 1811, overleden aldaar op 5 mei 1848, zoon van Antonie Nijenhuis en Thecla Brökers.

Zij is getrouwd te Losser op 17 september 1856 (2) met
Johann Bernard Engelbert Hölling, kleermaker, geboren te Coesfeld (D) op 19 februari 1821, zoon van Theodor Hölling en Gertrud Nünning.
(Hij is later getrouwd te Losser op 23 april 1864 met Gesina Wolberink, geboren te Weerselo.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina