Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Maria Catharina Franssen, dienstmeid, geboren te Neeritter op 9 maart 1819, overleden te Weert op 9 september 1858, dochter van René Franssen en Helene Vrensen.


Zij is getrouwd te Weert op 2 februari 1853 met
Hendricus Kuepers, landbouwersknecht, geboren te Nederweert op 10 april 1822, overleden te Weert op 3 januari 1885, zoon van Joannes Mathijs Kuepers en Johanna Maria Wijnen.
(Hij is later getrouwd te Weert op 15 december 1858 met Aldegondis Hubers, geboren te Weert op 14 december 1828.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina