Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Hermanus Hubertus van den Heuvel, timmerman, geboren te Neeritter op 15 maart 1839, overleden aldaar op 28 april 1914, zoon van Joannes Franciscus van den Heuvel en Cornelia aan de Kerk.


Hij is getrouwd te Thorn op 26 november 1868 met
Anna Clara Parren, landbouwster, geboren te Thorn op 26 oktober 1842, overleden te Neeritter op 12 februari 1876, dochter van Joannes Parren en Mechtildis Hermans.

Uit dit huwelijk:
  • 2 : Doodgeboren zoon, geboren te Neeritter op 31 oktober 1870.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina