Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Anne Marie Mevissen, dienstmeid, geboren te Ittervoort-Ell op 24 januari 1803, overleden te Weert op 12 januari 1881, dochter van Henricus Meevissen en Elisabeth Gardeniers.


Zij is getrouwd te Weert op 21 april 1836 met
Petrus Coppen, landbouwer, geboren te Stramproy op 2 februari 1803, zoon van Petrus Coppen en Henrica Hornix.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Maria Elisabeth, dienstmeid, geboren te Weert op 14 mei 1841, overleden te Molenbeersel op 18 juli 1889.
    Zij is getrouwd te Molenbeersel op 30 maart 1864 met Antonius Janssen, dienstknecht, geboren te Neeritter op 20 juni 1831, overleden te Molenbeersel op 20 september 1924, zoon van Theodore Janssen en Jeanne Marie Tulkens.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina