Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Maria Gertrudis Janssen, winkelierster, geboren te Neeritter op 28 april 1816, overleden te Molenbeersel op 28 januari 1891, dochter van Winand Janssen en Anne Catharine Vleeshouwers.


Zij is getrouwd te Molenbeersel op 9 mei 1874 met
Ernest Hubertus Walenberg, koopman, geboren te Thorn op 26 augustus 1835, overleden te Molenbeersel op 30 maart 1906, zoon van Johannes Walenberg en Rosalia Geurts.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina