Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Elizabeth Willigers.


Zij was gehuwd met
Joannes Collardin.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Catharina, dienstmeid, dagloonster en landbouwster, geboren te Thorn op 8 maart 1799, overleden te Hunsel op 31 maart 1866.
    Zij is getrouwd te Hunsel op 8 oktober 1821 met Petrus Roijakkers, dagloner en landbouwer, geboren te Hunsel op 9 september 1798, overleden aldaar op 15 oktober 1854, zoon van Johannes Roijakkers en Petronella van den Heuvel.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina