Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Elisabeth van de Port, dienstmeid, geboren te Grathem op 14 november 1835, overleden te Molenbeersel op 31 juli 1920, dochter van Henri van de Poort en Jeanne Marie Smeets.


Zij is getrouwd te Molenbeersel op 19 april 1873 met
Theodorus Janssen, landbouwer, geboren te Ittervoort op 25 maart 1830, overleden te Molenbeersel op 12 juli 1912, zoon van Jacob Janssen en Maria Helena Creemers.
(Hij is eerder getrouwd te Molenbeersel op 9 mei 1862 met Anna Maria Houben, dienstmeid, geboren te Stramproy op 22 januari 1835, overleden te Molenbeersel op 25 juni 1869, dochter van Pierre Houben en Anna Maria Denier.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina