Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Petrus Kusters, akkerman.


Hij was gehuwd met
Elisabeth Leijsen, akkervrouw.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Theodorus, akkerknecht en landbouwer, geboren te Kessenich-Kinrooi op 5 september 1789, overleden te Hunsel op 18 november 1854.
    Hij is getrouwd te Hunsel op 18 april 1822 met Anna Bosmans, landbouwster, geboren te Hunsel op 25 juni 1795, overleden aldaar op 5 april 1883, dochter van Willem Bosmans en Maria Catharina Pellemans.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina