Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Maria Hubertina Mechtildis Truijen, geboren te Grathem op 15 augustus 1906, overleden te Weert (Z) op 2 mei 1990, begraven te Oler op 5 mei 1990, dochter van Peter Matheus Truijen en Anna Mechtildis Cuijpers.


Zij is getrouwd te Grathem op 21 september 1928 met
Henricus Hubertus Daemen, landbouwer, geboren te Ittervoort op 15 november 1901, overleden te Kelpen-Oler op 15 mei 1984, begraven te Oler op 18 mei 1984, zoon van Martinus Hubert Daemen en Anna Maria Catharina Vaassen.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Elisabeth Anna Mechtilda, geboren te Grathem op 10 juni 1941, overleden te Roermond op 20 juni 1941.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina