Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Laurentius Kuppens, overleden te Wessem-Kelpen op 13 juni 1798.


Hij was gehuwd met
Petronella van de Grote Poort, akkervrouw.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Peter Mathijs, akkerman, geboren te Wessem-Kelpen op 27 augustus 1797, overleden te Hunsel op 26 juni 1886.
    Hij is getrouwd te Hunsel op 29 september 1825 met Gertrudis Kunnen, landbouwster, geboren te Ittervoort op 3 september 1799, overleden te Hunsel op 30 mei 1846, dochter van Mathias Kunnen en Elisabeth Haventer.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina