Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Maria Anna van Cleef, geboren te Heiderick (D) op 26 juni 1904, overleden op 24 juni 2001, begraven te Baexem, dochter van Johannes Nicolaas van Cleef en Anna Maria Spee.


Zij is getrouwd te Haelen op 10 juni 1926 met
Hendrikus Berger, slager, geboren te Roggel op 27 augustus 1898, wonende te Baexem, overleden te Horn op 3 oktober 1981, begraven te Baexem, zoon van Joannes Berger en Johanna Maria Verlinden.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina