Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Marie de Renette, geboren te Ophoven (B) op 18 november 1778, overleden te Kinrooi op 3 januari 1865, dochter van Gerard de Renette en Anne Chaterine Sangen.


Zij is getrouwd te Neeritter op 29 mei 1798 met
Henri Goedermans, landbouwersknecht en werkman, geboren te Neeritter op 18 februari 1774, verdronken te Ophoven op 23 november 1845, zoon van Henri Goedermans en Catharina Nieten.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Elisabeth, geboren te Ophoven op 28 september 1813, overleden te Molenbeersel op 10 januari 1877.
    Zij was gehuwd met Joannes Moonen, daghuurder, geboren te Maarheeze op 31 december 1811, overleden te Molenbeersel (B) op 28 november 1861, zoon van Simon Moonen en Wilhelmina Janssen.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina