Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Mechtildis Dirckx, geboren te Hunsel-Beersel op 19 juli 1833, overleden te Molenbeersel op 11 november 1873, dochter van Leonard Dirckx en Johanna Helena van Ummissen.


Zij is getrouwd te Molenbeersel op 5 oktober 1866 met
Joannes Bertjens, timmerman, geboren te Neeritter op 23 december 1836, overleden te Molenbeersel op 16 april 1915, zoon van Christian Bertjens en Anna Catharina de Nier.
(Hij is later getrouwd te Weert op 22 april 1876 met Gertrudis Peerlings, geboren te Weert op 14 oktober 1837, overleden te Molenbeersel op 2 juni 1878, dochter van Joannes Peerlings en Joanna Catharina Kneepkens. Hij is later getrouwd te Molenbeersel op 3 april 1891 met Margaretha Dehing, geboren te Molenbeersel op 26 mei 1848, overleden aldaar op 6 februari 1911, dochter van Peter Joannes de Hing en Helena Kunnen.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina