Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Jeanne Gertrude Dirckx, dienstmeid, geboren te Neeritter-Beersel op 30 november 1804, overleden te Molenbeersel (B) op 24 april 1851, dochter van Jan Dirix en Maria Elisabeth Stals.


Zij is getrouwd te Neeritter op 26 oktober 1837 met
Joannes Mathias Souts, landbouwer, geboren te Stramproy op 17 mei 1780, overleden te Molenbeersel (B) op 28 augustus 1850, zoon van Joannes Souts en Jacomina Veltmans.

Uit dit huwelijk:
  • 2 : Joannes, geboren te Neeritter op 7 mei 1843.
  • 3 : Joanna, landbouwster, geboren te Molenbeersel (B) op 23 januari 1846, overleden te Neeritter op 8 februari 1915.
    Zij is getrouwd te Molenbeersel op 19 april 1873 met Godefridus Hubertus Hurxkens, daghuurder en landbouwer, geboren te Neeritter op 8 januari 1850, overleden aldaar op 13 juni 1931, zoon van Jacque Hurkens en Elizabeth Baents.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina