Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Gertrudis Elizabeth Smeets, dienstmeid en landbouwster, geboren te Ittervoort-Beersel op 30 maart 1823, overleden te Ittervoort op 20 november 1904, dochter van Jan Mathijs Smeets en Maria Tulkens.


Zij is getrouwd te Ittervoort op 12 april 1860 met
René Donders, landbouwer, geboren te Grathem op 29 juni 1817, overleden te Ittervoort op 20 juli 1868, zoon van Petrus Donders en Catherine Coolen.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Peter Mathijs, geboren te Ittervoort op 15 maart 1861, overleden aldaar op 11 oktober 1876.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina