Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Isabella van Graven, overleden te Roermond op 25 november 1807.


Zij was gehuwd met
Jakob Quisthoudt, overleden te Roermond op 12 januari 1828.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Maria Elisabeth, rentenierster, geboren te Roermond op 25 februari 1793, overleden te Susteren op 12 november 1869.
    Zij is getrouwd te Hunsel op 25 november 1840 met Jean Bonten, akkerman, geboren te Ittervoort-Ell op 13 maart 1818, wonende te Roggel, overleden aldaar op 18 oktober 1878, zoon van Jan Bonten en Maria Catharina Verkennis.
    (Hij is later getrouwd te Roggel op 12 januari 1870 met Marie Catherine Campers, geboren te Roggel op 4 maart 1818, wonende aldaar, overleden te Roermond op 24 januari 1885, dochter van Ludovicus Kampers en Ida Vossen. (Zij had van een onbekende man één zoon en één dochter.))Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina