Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Joanna Veugelaers, dienstmeid, geboren te Horn rond 1790, overleden te Kelpen-Grathem op 15 december 1840, dochter van Hubert Veugelaars en Petronella Mertens.


Zij is getrouwd te Grathem op 24 mei 1832 met
Joannes Collardin, dagloner, geboren te Thorn op 31 juli 1793, wonende te Grathem, overleden aldaar op 12 augustus 1854, zoon van Lambertus Collardin en Maria Catharina Donders.
(Hij was weduwnaar van Anna Maria Peters, geboren rond 1792, wonende te Grathem, overleden te Kelpen-Grathem op 7 april 1832, waarschijnlijk dochter van Peter Peters en Margaretha Janssens. Hij is later getrouwd te Hunsel op 6 oktober 1841 met Margaretha Schreurs, dienstmeid, geboren te Haelen op 11 juni 1799, overleden te Grathem op 24 januari 1858, dochter van Joannes Schreurs en Maria Schreurs.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina