Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Andrias Neijens, landbouwer, geboren te Neeritter op 30 juli 1825, overleden te Heel en Panheel op 22 februari 1902, zoon van Martinus Neijens en Maria Gertrudis Konincks.


Hij is getrouwd te Heel en Panheel op 22 april 1857 met
Joanna Margaretha Berger, dienstmeid en landbouwster, geboren te Thorn op 8 maart 1822, overleden te Heel en Panheel op 6 maart 1898, dochter van Joannes Berger en Cornelia Klinckers.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Maria Gertrudis, geboren te Heel en Panheel op 14 februari 1859.
    Zij is getrouwd te Heel en Panheel op 24 juni 1885 met Leonard Hubert Tubée, postbode, geboren te Stevensweert op 28 januari 1863, zoon van Gerard Tubée en Maria Catharina Libois.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina