Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Willem Manackers, dienstknecht, geboren te Ittervoort-Beersel op 24 december 1837, overleden te Maasniel op 10 augustus 1885, zoon van Joannes Manaekers en Gertrudis Verstappen.


Hij is getrouwd te Swalmen op 6 februari 1865 (1) met
Mechtildis Hubertina van Cruchten, geboren te Swalmen op 2 juli 1840, overleden aldaar op 17 juni 1865, dochter van Peter van Cruchten en Sophia Sillen.

Hij is getrouwd te Swalmen op 19 januari 1870 (2) met
Cornelia Huberta Hendriks, dienstmeid en landbouwster, geboren te Beesel op 2 augustus 1832, dochter van Hendrikus Hendriks en Catharina Janssen.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Gertrudis, geboren te Swalmen op 12 februari 1870.
    Zij is getrouwd te Maasniel op 11 januari 1897 met Johannes Bapthist Stoks, landbouwer, geboren te Maasniel op 14 april 1867, overleden aldaar op 25 februari 1941, zoon van Renerus Stokx en Joanna Catharina Teunissen.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina